Godt at vide...
Grafiko.dk Babyfotografi  og nyfødt fotografi

Forberedelse og værd at huske inden fotosessionen

*I studiet bliver der dejlig varmt under fotoshootet, helt optil 27 grader, så en nyfødt baby er komfortabel mens den ligger uden tøj på. Derfor vil jeg anbefale dig at tage noget behageligt køligt tøj på, gerne flere lag så du også kan have det behageligt.

 

*Husk at medbringe vand og evt. en snack, jeg sætter altid 3 timer af til selve fotograferingen, da det er vigtigt at have tålmodighed, og lade babyen bestemme tempoet, så der er ingen stress, sommetider bliver vi tidligere færdig.

 

*Du har selv mulighed for at få indflydelse på farvesammensætningen ud fra de fotorekvisitter jeg har. Har du et særligt ønske om en rekvisit som betyder meget for dig, så nævn det for mig når du kontakter mig så finder vi sammen en måde hvor din personlige rekvisit kan indgå i fotograferingen på en god og meningsfuld måde.

 

*Det optimale tidspunkt til nyfødt fotografering er inden for de første 10 dage efter fødslen, dog kan vi stadig lave smukke og flotte billeder, selvom din baby er blevet ældre end det. Kontakt mig hvis du er i tvivl og gerne vil vide om det kan lade sig gøre.

Baby sover længe

Hvad du kan forvente efter fotosessionen

 

Senest 14 dage efter fotosessionen, booker vi en tid til fremvisning af jeres billeder, her vælger I mellem de tre pakker, og jeres billeder som I får med hjem samme dag.

De billeder I vælger som print, er også dem i får med på en USB nøgle til minde om en skøn stund i jeres babys første dage.

Billederne bliver printet på professionelt udstyr og bliver monteret i passepartou og er klar til at blive monteret i glasramme for at give dem den bedste beskyttelse så de kan holde de næste 70 år.

De digitale billeder må ikke redigeres yderligere, men må gerne deles på alle de steder I har lyst.

Der er også mulighed for at bestille album eller lærredsprint. Spørg for pris hvis du har et særligt ønske til et billede et sted i din bolig.

 

En nyfødt baby er noget af det mest fantastiske, grib muligheden for at forevige en smukt og skarpt minde af din tid med din vidunderlige kærlighed, din baby

 

Grafiko.dk

 

Drømmer du om de smukkeste billeder fra dit barns aller første døgn?

Hos Grafiko.dk laver vi de flotteste billeder af din nyfødte baby indenfor de første 14 dage.

Kontakt mig for en aftale allerede inden du har født, så du er sikker på at få en tid kort efter fødslen.

Kontakt mig

Svalevænget,

4623 Lille Skensved

3159 1803 for opkald og SMS

Telefontid

 

Kontakt mig hele døgnet via mail, SMS eller beskeder på Facebook.

Telefonisk er det bedst i hverdagene mellem kl. 9 og kl. 15.