Aktuelle hold

Aktuelle hold

 

Herunder kan du læse mere om de aktuelle hold, se forudsætninger og mål samt prisen på holdet. Klik på prisen hvis du ønsker at tilmelde et hold, udfyld formularen, når jeg har modtaget din tilmelding, vil du efter kort tid modtage en faktura med betalingsoplysninger. Du har først en plads på holdet når du har betalt. Penge for træning gives ikke retur. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

HVALPEHOLD

HVALPEHOLD

Få den bedste start på venskabet med din nye bedste ven. For hvalpe mellem 8 uger og 5 mdr.

 

På hvalpeholdet leger og lærer vi den bedste start på samarbejdet mellem dig og din nye hund. Den skal være her i mange år frem, og det er vigtigt at du lærer at kommunikere med den og lærer at læse dens signaler, hvornår er den tilpas, og hvornår er den utilpas, du er dens beskytter, og det er dit ansvar at den er sikker og tryg.

Det er også essentielt at I får opbygget den gode relation via leg, ro, fælles interesser i de rigtige mængder.

Hvalpen skal lære at bo i et hus hos mennesker. Det er vidt forskelligt hvordan vi gerne vil bo med vores hunde, og så længe at hunden er tryg, får sine basale behov dækket og ikke er udsat for fysisk eller psykisk straf, er der ikke noget som er rigtig eller forkert. Vi taler på holdet om hvilke overvejelser man kan gøre sig.

Endelig skal vi selvfølgelig også lege nogle øvelser ind som I får brug for i fremtiden. Dette gør jeg ud fra de ønsker som I hver især har.

Åbne hvalpehold

Max 6 hvalpe på holdet

 

Holdet træner i Ejby hver onsdag kl. 18:00-19:00

Følgende datoer: 16/8, 23/8, 30/8, 6/9, 20/9, 27/9 (OBS! INGEN træning den 13/9)

Klik på prisen for at gå videre til tilmelding.

Udsolgt

Drop-in hundetræning

Hundetræning

For alle som gerne vil bruge en time om ugen med deres bedste ven på træning. Enten har I nogle specifikke udfordringer som vi kigger på, ellers er du interesseret i at få nogle sjove lege og øvelser du kan lave med din hund for at forbedre jeres relation.

 

På Drop-In holdet tager vi 100% udgangspunkt i den enkelte ekvipage og førerens ønsker. Jeg har til hver træning nogle øvelser med som du kan lave med din hund, og vi ser på hvordan din hund bedst tilegner sig ny viden. Vi træner i en indhegnet have, med mulighed for at gå ud på et uindhegnet fællesareal hvis den pågældende ønskede øvelse kræver mere plads.

$ 00.00

Ledige pladser på Drop-In holdet

Max 5 hunde på holdet pr. træningsgang

 

Holdet træner i Ejby hver onsdag kl. 19:15-20:15

Følgende datoer: 16/8, 23/8, 30/8, 6/9, 20/9, 27/9 (OBS! INGEN træning den 13/9)

Klik på prisen for at gå videre til tilmelding.

Udsolgt

Enetimer

Enetimer

Om du er alene, eller om I er flere gør ingen forskel for mig.

 

Med enetimer har du mulighed for at planlægge din trænings indhold 100%. Jeg kommer gerne til dig.

Jeg tager mig dog ikke af adfærdsproblemer, udelukkende træningsrelaterede udfordringer.

Husk at god træning i den rigtige mængde er forebyggende for mange adfærdsproblemer.

 

Der er altid mulighed for at booke enetimer, jeg har bedst tid om formiddagen og først på eftermiddagen, men er du ude i god tid, kan du være heldig at få en time i weekenden eller om aftenen. Klik på prisen for at komme til kontaktformular for enetimer.

Grafiko.dk

 

Drømmer du om nogle lækre minder fra eks. dit barns fødselsdag, svømmestævne, første skoledag, den første hest, fede billeder til garagen eller andet.

Så skynd dig at kontakt mig for en god pris.

Kontakt mig

Svalevænget,

4623 Lille Skensved

3159 1803 for opkald og SMS

Telefontid

 

Kontakt mig hele døgnet via mail, SMS eller beskeder på Facebook.

Telefonisk er det bedst i hverdagene mellem kl. 9 og kl. 15.