Huskeliste til alle

Har du det godt ?

Det er din hund, og du ved hvad den har brug for. Sørg for at den får det den har brug for..det er dit ansvar.

 

Sørg for at hunden er luftet af, at den er udvilet, ikke halter eller er syg. Den skal være tilpas sulten så den vil arbejde, men ikke så sulten og udmattet at den ikke kan koncentrere sig eller arbejde.

 

Du er din hunds bodyguard, ingen uønskede mennesker eller hunde skal hilse på din hund, hvis ikke du synes det! Ligeledes skal du sørge for at din hund ikke kommer til andre mennesker eller hunde og hilser hvis de ikke er okay med det.

 

Din hund skal være vaccineret OG forsikret med udvidet figurantdækning når den kommer på træningspladsen. (hvalpe skal følge dyrlægens anvisninger for vacciner og kan starte til hvalpetræning når den er 8 uger)

 

 

 

 

Huskeliste

 

Husk. Godbidder og legetøj

 

Medbring masser af godbidder, små, saftige gerne forskellige slags. De skal være hurtige at indtage. Jo mindre hund du har, jo mere kræsen er den gerne. Dens mavesæk bliver hurtigere fyldt, så godbidderne skal være bittesmå.

Hav flere forskellige slags legetøj med, bold, reb, pels, lang snor med legetøj i..Ligesom du ikke synes at det er sjovt at se den samme film hver lørdag aften, kan hundens foretrukene legetøj og godbid godt veksle fra dag til dag, eller time til time.

 

Husk. Vandskål og rent vand

 

Husk altid vand og vandskål, stil det frem med det samme og vis din hund hvor den kan få vand.

Husk. Et tæppe hjemmefra

 

Husk at medbringe et tæppe, gerne med noget plastikbagside, så I har et tørt og rart sted at sidde og slappe af undervejs i træningen.

 

Husk. Hømhømposer

..og husk at bruge dem, både på træningspladsen og udenfor.

 

Husk din hund elsker dig,

og den gør det bedste du har lært den

 

Grafiko.dk

 

Drømmer du om nogle lækre minder fra eks. dit barns fødselsdag, svømmestævne, første skoledag, den første hest, fede billeder til garagen eller andet.

Så skynd dig at kontakt mig for en god pris.

Kontakt mig

Svalevænget,

4623 Lille Skensved

3159 1803 for opkald og SMS

Telefontid

 

Kontakt mig hele døgnet via mail, SMS eller beskeder på Facebook.

Telefonisk er det bedst i hverdagene mellem kl. 9 og kl. 15.