Om Grafiko

OM GRAFIKO.DK


En lille video, der viser hvordan et fotoshoot med nyfødtfotografering forløber.

OM

FOTOGRAFEN


Jeg har fotograferet professionelt siden 2010.  Jeg startede med at fotografere gravide og babyer, og kom så i gang med hundefotografi, jeg har også taget en del erhvervsfoto til hjemmesider og reklamer. I slutningen af 2017 startede jeg på et webinar om nyfødtfotografi med en internationalt kendt fotograf, siden da har jeg fotograferet mere end 20 spædbørn, alle med glade og tilfredse forældre.


Jeg fotograferer ikke kun for nuet, men for fremtiden, for at have billeder fra denne unikke og helt korte tid i jeres barns liv. For at du kan se tilbage, hverdag på sådan som det hele startede, med et nyt lille fantastisk liv.

 

Kundetilfredshed og sikkerhed er det vigtigste for mig, og jeg vil gå hele vejen for, at du får dit ønske til fotografiet og billederne opfyldt, uden dog at gå på kompromis med sikkerheden.

Jeg lægger vægt på et højt kommunikationsniveau, så du kan følge med i processen hele vejen, og skulle du være i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Jeg elsker at være fotograf, fordi jeg sætter pris på at fange de fineste øjeblikke i dit liv, et blik, et smil, en følelse, så du har det minde med dig forevigt.

 

Jeg elsker som fotograf at give kunderne det de beder om, men med en viden om og indsigt i hvad der fungerer bedst på billederne.

Fotostudiet

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mit fotostudie, her er plads til at slappe af, amme eller give flaske (jeg har microbølgeovn og adgang til kogende vand), sludre, putte og grine. Der er mulighed for at se de produkter jeg tilbyder i tilkøb, så I kan få lov at se og røre produkterne inden I bestiller. Hvis I har særlige ønsker til albums, billeder på print, skal I endelig bare spørge, alt kan skaffes.

Det er et lille fotostudie på 12 kvm her hvor jeg bor, stemningen i studiet er positiv, med rum til at være sig selv og nyde oplevelsen.


Fotorekvisitter

Rekvisitter og udstyr kan man blive ved med at samle på, jeg skifter ofte ud, så jeg kan blive ved med at lave nye og unikke billeder. Visse rekvisitter får dog lov at blive, og kan kombineres på utallige måder. Har du set et billede du godt kan lide, så send et link til mig, så skal jeg nok gøre mit ypperste for at lave et mindst lige så smukt billede.

Alt mit udstyr kan vaskes, så skulle der ske et uheld, gør det ikke noget.

Produkterne


Når du køber en nyfødtsession hos mig, printer jeg alle billederne ud på top lækkert professionelt fotopapir, min printer er også en professionel fotoprinter, for at få de flotteste farver og skarpeste billeder. Jeg præsenterer billederne smukt for dig, i flotte passepartout. Med Lilje og med Lotus følger den smukt indbundene og meget luksuriøse opbevaringskasse med, den kan du opbevare billederne i indtil du får fundet den perfekte plads til dine nye billeder. 

I kassen er der også plads til den smukke og USB nøgle hvorpå dine digitale filer og stemningsvideoen ligger.

© Copyright. All Rights Reserved GRAFIKO.DK.

GRAFIKO.DK


NYFØDT FOTOGRAFI


I fine rolige omgivelser, med masser af ro og varme, skaber vi de smukkeste billeder til din væg.

Få et gavekort til en du kender, eller køb et til dig selv.

FÅ FAT I MIGSvalevænget 11, 4623 Lille Skensved

Email: grafiko@grafiko.dk

Mobil: 31 59 18 03

SE HVAD ANDRE SIGER OM GRAFIKO.DKKLIK her og læs hvad andre synes om Grafiko.dk