Om Grafiko

OM GRAFIKO.DK

En lille video, der viser hvordan et newborn shoot med en nyfødt baby forløber hos Grafiko.dk.

OM

FOTOGRAFEN

Jeg har fotograferet professionelt siden 2010.  Jeg startede med at fotografere gravide og babyer, familier.

I slutningen af 2017 gennemførte jeg et webinar om nyfødtfotografi med en internationalt anerkendt og prisbelønnet fotograf, siden da har jeg fotograferet mere end 20 spædbørn, alle med glade og tilfredse forældre. Jeg har også føjet flere webkurser til CV'et samt førstehjælpskursus til småbørn.

 

Kundetilfredshed og sikkerhed er det vigtigste for mig, og jeg vil gå hele vejen for, at du får dit ønske til fotografiet og billederne opfyldt, uden dog at gå på kompromis med sikkerheden.

Jeg lægger vægt på et højt kommunikationsniveau, så du kan følge med i processen hele vejen, og skulle du være i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Jeg elsker at være fotograf, fordi jeg sætter pris på at fange de fineste øjeblikke i dit liv, et blik, et smil, en følelse, så du har det minde med dig forevigt.

 

Jeg elsker som fotograf at give kunderne det de beder om, men med en viden om og indsigt i hvad der fungerer bedst på billederne.

Fotostudiet

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mit fotostudie. Det ligger i vores villa fra 2011, i et roligt kvarter, her er plads til at slappe af, amme eller give flaske (jeg har microbølgeovn og adgang til kogende vand), sludre, putte og grine. Der er mulighed for at se de produkter jeg tilbyder i tilkøb, så I kan få lov at se og røre produkterne inden I bestiller. Hvis I har særlige ønsker til albums, billeder på print, skal I endelig bare spørge, alt kan skaffes.

Stemningen i studiet er positiv, med rum til at være sig selv, tage en lur og nyde oplevelsen.

 

Fotorekvisitter

Rekvisitter og udstyr kan man blive ved med at samle på, jeg skifter ofte ud, så jeg kan blive ved med at lave nye og unikke billeder. Visse rekvisitter får dog lov at blive, og kan kombineres på utallige måder. Har du set et billede du godt kan lide, så send et link til mig, så skal jeg nok gøre mit ypperste for at lave et mindst lige så smukt billede.

Alt mit udstyr kan vaskes, så skulle der ske et uheld, gør det ikke noget.

Produkterne

Når du køber en nyfødtsession hos mig, printer jeg alle billederne ud på professionelt fotopapir, min printer er også en professionel fotoprinter for at få de flotteste farver og skarpeste billeder.

Jeg præsenterer billederne smukt for dig, i flotte passepartout. Der følger en kasse med hvor du kan opbevare dine billeder til du kommer hjem og får hængt billederne op på din yndlingsvæg. 

I kassen er der også plads til den smukke og USB nøgle hvorpå dine digitale filer og stemningsvideoen ligger.

CV Camilla Johannessen:

Uddannet

Folkeskolelærer

babysvømningsinstruktør

svømmetræner 

Kurser

Førstehjælp til småbørn og babyer

Kurser gennemført hos Newbornposing.com

Safty tips

Newborn poses Bundle

Sibling Posing

Sitting babies

Twin posing

Froggy pose

Parent Posing

Maternity Posing

Newborn posing event

Wrapping tutorials

Transitional posing

Lightning

Kurser genneført fra Creative Live:

Baby Safety for Newborn Photographers

Seeing and shaping light

The creative Newborn Photography Studio

Fine Art Compositing

Newborn Photography Bootcamp

 

Herudover har jeg brugt timer i studiet med modeller og dukker for at mestre mit fag.