FAQ

Spørgsmål?

Forberedelse og værd at huske inden fotosessionen med en nyfødt baby.Det optimale tidspunkt til nyfødtfotografering er indenfor din nyfødte babys første levedage, altså inden de første to uger er gået. Dog kan der sagtens tage billeder af barnet gennem, hele dets liv, alle dage. Er der nogle særlige positurer du ønsker, og er du i tvivl om det går, så kontakt mig.

I alle henseender tager vi hensyn til det nyfødte barn. Sikkerhed, temperatur, ro, pauser, lyd, alt er sat op til at give barnet de bedste betingelser. Skulle det ske, at jeres nyfødte baby signalerer at det ikke vil mere, afbryder vi sessionen, det er dog ikke sket endnu, da jeg netop gå meget langsomt og tålmodigt frem i mit arbejde med jeres spædbarn.


Herunder er der nogle punkter som kan være gode at læse på forhånd.


Godt at huske, rart at vide


1.      I studiet bliver der op til 26 grader varmt..

...Så det er en rigtig god ide at tage noget afslappet tøj på, det er også anbefalelsesværdigt at medbringe vand og evt. en snack


2.      Jeg sætter 3 timer af til fotografering...


..ikke fordi vi SKAL bruge 3 timer, men fordi det er rart ikke at skulle stresse, især når man har med spædbørn at gøre. Derfor sætter jeg tre timer af. Forældrene er velkomne til at tage en lur undervejs.

3.      Du har selv mulighed for at få indflydelse på sammensætningen af farver..


..hvis du på forhånd ved hvor billederne skal hænge, kan du med fordel tage et billede af det, og så vil jeg tage hensyn til farver og format i min opsætning på billederne med jeres baby.

Jeg har en masse rekvisitter og tæpper, skulle I dog have særlige ønsker til rekvisitter er I velkomne til at tage dem med.

4.      Efter fotograferingen går der max 14 dage før jeres billeder er klar til afhentning...


..Vi bliver enige om en dag, hvor I kan komme og se og vælge de smukke billeder I gerne vil have på jeres væg. Jeg har sørget for en smuk Billedebox, de kan være i og ligge godt beskyttet. Billederne er lige til at hænge op i ramme. Billederne passer i en 28X35 cm ramme. Her kan vi også afklare om der er et eller flere af billederne I evt. ønsker på lærred eller glasprint.


5.      Jeg lægger ikke billeder af dig eller din nyfødte baby på nettet uden din tilladelse...

..men jeg vil rigtig gerne have tilladelse til at lægge et par af de bedste billeder på nettet, så jeg vil spørge dig når jeg har taget billederne om det vil være i orden at jeg deler et enkelt billede på min Facebook side og Instagramside som et sneakpeak, ved afhentning af billederne, kan det være vi bliver enige om at de er så gode, at jeg gerne må bruge dem til tryksager og på hjemmesiden, men det er helt op til jer.


6.      De digitale filer må ikke redigeres yderligere...

...når jeg har afleveret de digitale filer til jer, må I bruge dem til billedprint, lægge dem på nettet osv. Men I må ikke redigere i billedet, hverken ændre farve, størrelse eller lægge filtrer på.


7.      Er I tilfredse så fortæl det til andre...

...er I utilfredse, så fortæl det til mig. Jeg skal lære hele livet, noget af det allervigtigste er kundetilfredshed, så er der noget I er utilfredse med, så fortæl det til mig, så hurtigt som muligt, så vi kan finde en løsning alle er tilfredse med. Hvis I kun siger det til andre, har jeg ikke mulighed for at lære af situationen, og situationen bliver ikke bedre for jer.

Er I glade og tilfredse, så skynd jer at fortælle det til andre, så de også kan få en fantastisk oplevelse med nogle smukke minder af deres perfekte baby..

FÅ FAT I MIG


Svalevænget 11, 4623 Lille Skensved

Email: grafiko@grafiko.dk

Mobil: 31 59 18 03

SE HVAD ANDRE SIGER OM GRAFIKO.DK


KLIK her og læs hvad andre synes om Grafiko.dk 

GRAFIKO.DK

NYFØDT FOTOGRAFI

 

Jeg fotograferer for at give mine kunder deres drømmebilleder til minde om kærligheden til de vigtigste personer i deres liv.

© Copyright. All Rights Reserved GRAFIKO.DK.