Portefolio nyfødte

Portefolio-fotos af nyfødte babyer

Hos Grafiko.dk - Babyfotografi skaber vi smukke fotografiske minder af dit perfekte spædbarn i rolige rammer, hvor der er tid til både nus og pusle, tid til smil og en skøn oplevelse.

Alt sammen så du kan få de flotteste billeder til din væg, eller til at give bort til gave til bedsteforældre, onkel eller tante.

Er du selv en onkel, tante, mormor eller farfar, så kan du jo give den perfekte gave til dit nye familie medlem eller til de nybagte forældre.

Her på siden kan du se nogle af de billeder jeg har taget i mit studie. Du kan bruge dem til at finde inspiration og se om der er nogle som falder i smag, så kan vi bruge det som udgangspunkt for din fotosession.

Skulle der være en stil eller et farvetema som ikke er repræsenteret her, er du velkommen til at spørge til det, så er jeg sikker på at vi finder en god løsning. Jeg kan skaffe flere farver og flere rekvisitter.


Med et babyfotografi giver du din baby mulighed for at se tilbage og få en del af sin historie med sig videreModeller fra mit studie, skal din baby ses her? Kontakt mig for at bestille en tid, inden du skal føde.


Jeg fremviser ingen babyer eller forældre uden forældrenes tilladelse.


FÅ FAT I MIG


Svalevænget 11, 4623 Lille Skensved

Email: grafiko@grafiko.dk

Mobil: 31 59 18 03

SE HVAD ANDRE SIGER OM GRAFIKO.DK


KLIK her og læs hvad andre synes om Grafiko.dk 

GRAFIKO.DK

NYFØDT FOTOGRAFI

 

Jeg fotograferer for at give mine kunder deres drømmebilleder til minde om kærligheden til de vigtigste personer i deres liv.

© Copyright. All Rights Reserved GRAFIKO.DK.